Contacte amb nosaltres            Avis legal           Privadesa        Segueix-nos a Síguenos en Facebook
          
www.vilanovageltru.com    Portal d'Informació Turística i Comercial de Vilanova i la Geltrú           
 

Síguenos en Facebook

La Ciutat
Com arribar?
Plànol Turístic
Cultura
Esports
Rutes del Garraf
Que Busques?
Agenda Cultural
Imatges de Vilanova  Consulta els consells i les opinions dels viatgers sobre la ciutat

Reservar Allotjament a la ciutat Restaurants
Allotjaments
Càmpings
Mar i Platja
Serveis Immobiliaris
Guia Comercial i Professional de la Ciutat
Transports Públics

Directori Web
Butlletí Noticies
Cercador Web
Anuncia't amb Nosaltres
Disseny de Pagines Web
Contacte  

Sorteig O.N.C.E               Google en Català

   Test de velocitat de la teva connexió d'Internet

Protegeix-te dels Virus

 

 

 

 

 

 

VILANOVAGELTRU.COM garanteix a tots els usuaris que facin ús del correu electrònic per a posar-se en contacte amb nosaltres a fi de sol·licitar qualsevol tipus d’informació referent a la ciutat o els nostres anunciants, el mantenir en secret i en privat les seves adreces de correu i la total seguretat que no formaran part de cap llista de distribució de correu ni se lis enviarà cap tipus de publicitat no desitjada a excepció de la que sol·licitin expressament i per escrit.

Les dades de caràcter personal recollides en els formularis que hi ha en aquestes pàgines, tenen com a única finalitat l’alta o el manteniment de la nostra guia d'empreses o comerços anunciants dins de cada secció, o pàgines web particulars anunciades dins del nostre directori web i tan sols es mostrarà el nom de l'empresa o particular, la seva pàgina web (si en tingués) i l'adreça de correu electrònic, a no ser que per pròpia petició vulgui incloure altres dades.

Tota la informació que subministri l’usuari mitjançant aquests formularis haurà de ser veritat. A tals efectes, l’usuari garanteix l'autenticitat de totes aquelles dades que ens comuniqui quan empleni els formularis. De la mateixa manera, per a les empreses o comerços anunciants, serà responsabilitat seva mantenir tota la informació que facilita, en tot moment actualitzada de forma que respongui, a cada moment, a la situació real de l'empresa o comerç. En tot cas l’usuari serà l’únic responsable de les manifestacions falses o inexactes que realitzi i dels perjudicis que provoqui a VILANOVAGELTRU.COM o a tercers per la informació que faciliti.

VILANOVAGELTRU.COM no garanteix que terceres persones no autoritzades puguin tenir accés mitjançant algun tipus de manipulació del seu codi font, dissenys gràfics, mapes o imatges, i per tant no garanteix la seguretat de la utilització d’aquesta web i dels serveis que puguin contenir.

Google utilitza empreses publicitàries associades per publicar anuncis quan visita el nostre lloc web. És possible que aquestes empreses facin servir la informació que obtenen de les seves visites a aquest i altres llocs web (sense incloure el seu nom, adreça, adreça electrònica o número de telèfon) per oferir-li anuncis sobre productes i serveis que li resultin d'interès. Si desitja obtenir més informació sobre aquesta pràctica i conèixer les seves opcions per impedir que aquestes empreses facin servir aquesta informació, faci clic aquí

 

 

Portal d'Informació Turística i Comercial de Vilanova i la Geltrú

www.vilanovageltru.com                                              e-mail: info@vilanovageltru.com

 

 

 

Optimitzat 1024x768 * I. Explorer 8 *  M. Firefox 17.0 * G. Chrome 23.0   © 2003-2013  VilaNovaGeltru.com    Segueix-nos a