Contacte amb nosaltres            Avis legal           Privadesa        Segueix-nos a Síguenos en Facebook
          
www.vilanovageltru.com    Portal d'Informació Turística i Comercial de Vilanova i la Geltrú           
 

Síguenos en Facebook

La Ciutat
Com arribar?
Plànol Turistic
Cultura
Esports
Rutes del Garraf
Que Busques?
Agenda Cultural
Imatges de Vilanova Consulta els consells i les opinions dels viatgers sobre la ciutat

Reservar Allotjament a la ciutat Restaurants
Allotjaments
Campings
Mar i Platja
Serveis Immobiliaris
Guia Comercial i Professional de la Ciutat
Transports Públics

Directori Web
Butlletí Noticies
Cercador Web
ANUNCIA´T amb NOSALTRES
Disseny de Pagines Web
Contacte


 

Sorteig O.N.C.E               Google en Català

   Test de velocitat de la teva con·nexió d'Internet

Protegeix-te dels Virus

 

 

 

 

 

 

El Portal d'Informació Turística i Comercial de Vilanova i la Geltrú (VILANOVAGELTRU.COM i VILANOVAGELTRU.CAT) informa que els continguts que s’inclouen a les diferents pàgines web d'aquesta guia, estan disponibles per a tots els usuaris de la xarxa d’Internet i del públic en general.

El codi font, dissenys gràfics, textos, mapes o imatges (exceptuant les facilitades pels nostres anunciants o cedides per entitats o particulars) son propietat de VILANOVAGELTRU.COM i VILANOVAGELTRU.CAT  i no es permesa la reproducció total o parcial de les pàgines contingudes en aquesta web, ni el seu tractament informàtic, copia, distribució, difusió, ni modificació sense el permís previ del seu webmaster.

La informació ampliada dels llocs d’interès, llocs culturals, recorreguts o rutes recomanades ha estat subministrada per diferents persones o empreses, i aquests continguts es troben exposats en aquesta web en un acte de bona fe per part de VILANOVAGELTRU.COM i VILANOVAGELTRU.CAT, amb informació procedent total o parcialment de fonts externes. En raó d'aquesta circumstància i de la gran quantitat d’informació accessible que arriba a les nostres mans, alguna de les dades, fotos o textos disponibles podrien no ser completament exactes o inclús estar poc actualitzats. VILANOVAGELTRU.COM i VILANOVAGELTRU.CAT no es fa responsable de la veracitat de les dades contingudes dels comerços o empreses que hi figuren en aquestes pàgines.

VILANOVAGELTRU.COM i VILANOVAGELTRU.CAT no es fa tampoc responsable dels danys i perjudicis produïts o que puguin produir-se, tant a usuaris com a terceres persones, derivats de l'ús de la informació i del material contingudes en aquestes pàgines web. Els enllaços o hipervíncles que fan possible a través d'aquesta Guia de turisme tenir accés per part de l'usuari a prestacions i/o serveis oferits per tercers, no pertanyen ni es troben sota el control de VILANOVAGELTRU.COM i VILANOVAGELTRU.CAT; que no es fa responsable ni de la informació que contenen els mateixos ni de qualsevol efecte que pugues derivar-se de l'ús d'aquesta informació.

VILANOVAGELTRU.COM i VILANOVAGELTRU.CAT es reserva el dret a modificar sense previ avís, la informació, els continguts, serveis o dissenys que consideri oportuns en aquesta web, així com la forma, quantitat o qualitat de la seva presentació, amb l'única excepció pel que fa a la informació facilitada pels nostres anunciants, la qual només es podrà modificar per petició pròpia de l'anunciant o mutu acord.

Portal d'Informació Turística i Comercial de Vilanova i la Geltrú

 

www.vilanovageltru.com  / www.vilanovageltru.cat       e-mail: info@vilanovageltru.com

 

 

 

 

Optimitzat 1024x768 * I. Explorer 8 *  M. Firefox 17.0 * G. Chrome 23.0   © 2003-2013  VilaNovaGeltru.com    Segueix-nos a